Gulašiáda 2024

Velkou radost a spokojenost vyjadřovali jak organizátoři, tak i účastníci po skončení letošního 14. ročníku Guláš párty v Modlanech. I přes nesnesitelné vedro se týmům podařilo uvařit skvělé guláše, které potěšily nejen samotné soutěžící, ale i návštěvníky akce.

Každý tým se snažil předvést to nejlepší, co umí. Někteří vsadili na tradiční receptury a osvědčené postupy, zatímco jiní se odvážili experimentovat s různými kořeněními a přísadami. Nakonec se ukázalo, že každý guláš měl své kouzlo a byl chválen za svou vlastní originalitu.

Po skončení soutěže a doslova vylízaných kotlích od guláše, proběhlo slavnostní vyhlášení vítězů.   Knaufíci obhájili 4 místo.   Soutěž byla opravdu vyrovnaná a rozhodně se nedalo říct, kdo bude ten nejlepší.

Celá akce byla velmi zdařilá a účastníci si odnesli spoustu skvělých zážitků. Guláš párty je příležitostí nejen pro soutěžení, ale také pro sdílení zkušeností a receptů mezi nadšenými kuchaři. Těšíme se na další ročník, který slibuje ještě větší zábavu.  

Susan Razzaková

Fotogalerie

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

© 2024 Knauf Insulation. Všechna práva vyhrazena.

Vytvořil WebAp | Webové a grafické studio